Digital Signage

1520x350 Caixes Gv

 

Conceptualitzem, subministrem i implementem solucions integrals en Digital Signage, cobrint totes les necessitats, des de la creació de continguts i eines per a la seva distribució, reproducció i visualització, fins solucions de gestió de continguts.
Combinant una àmplia gamma de displays, junt amb el nostre software, oferim sistemes integrats i globals que garanteixen una fiabilitat 24/7 així com avançades eines per a un complet sistema de gestió.
L'objectiu del digital signage és captar l'atenció dels passants i comunicar-se amb ells via personalitzats, interactius i segmentats missatges amb la fi d'optimitzar els resultats de màrqueting.
Sistemes estructurats en una escalable i flexible plataforma que proporciona il·limitada llibertat per a crear atractius missatges i enviar-los a diferents pantalles de manera segmentada.
El nostre programari propi permet, als usuaris administradors del sistema, reproduir diferents continguts, actualitzar dades en temps real i al temps, gestionar i monitoritzar les diferents llistes de reproducció en qualsevol moment.
El nostre sistema de gestió de continguts pot administrar-se a través de diferents usuaris tant de dins com de fora de l'organització. Aquesta plataforma pot ser utilitzada per a petites, mitjanes i grans instal·lacions i en diferents indústries i sectors, des del financer al de restauració de menjar ràpid, incloent turisme, esport, salut, institucions, comerç, etc. En definitiva, qualsevol negoci amb necessitat de comunicar-se amb els seus clients.